ThisPropaganda
Despre

Despre

Informația este putere. Cunoașterea este putere. Este ceea ce face o diferență. Știi și ai un avantaj. Știu alții și îl au ei, Atât de simplu.

Despre asta este proiectul ThisPropaganda. Despre folosirea cunoașterii. Despre strategie. Comunicare. Învățare și dezvoltare.

Se adresează afacerilor, ONG-urilor, altor organizații, precum și persoanelor care vor să facă un pas înainte.

Ce oferim aici?

*

ThisPropaganda este fondată de Lucian Lumezeanu. Mai multe despre experiența sa și ideea din spatele ThisPropaganda puteți citi aici.

El a absolvit o facultate și un master la Universitatea București și are două diplome în relațiile SUA-Rusia după 11 septembrie 2001.

A lucrat aproape 7 ani în presă, în zonele de Externe și Politică internă.

A fost apoi consultant în cadrul uneia dintre cele mai importante agenții de Public Affairs, unde a gestionat conturi din industrii diverse, pentru unele dintre cele mai mari companii și asociații din România.

Între 2017 și 2021 a lucrat pentru o corporație ca Manager de Public Affairs & Public Relations și a fost președinte al Consiliului Director pentru 2 asociații de afaceri – ROENEF (Eficiența energetică a clădirilor) și AFP (Siguranța la incendiu a clădirilor).

Din 2022 a început proiectul ThisPropaganda.

 

Distribuie pe: