ThisPropaganda
Cursuri și prezentări

Cursuri și prezentări

  • Situația politică: Unde suntem și ce ne așteaptă

Acesta este un tip de prezentare ținut de obicei în fața managementului de top, al reprezentanților asociațiilor, pentru a expune amenințările sau oportunitățile la adresa lor care vin din situația politică generală sau din politicile specifice pe domeniul lor.

  • Green Deal / Pactul Verde European

Green Deal este cel mai important fenomen care va afecta economia și societățile europene în următoarele 2 decenii. Va forța schimbări în toate domeniile, de la clădiri, mașini , agricultură, până la oricine folosește energie sau ambalaje din plastic.

Planul va pompa 1.000 de miliarde în economiile europene în următorii 10 ani pentru trecerea la o economie neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon – cu scopul de a opri încălzirea globală – dar va impune și o serie de obligații. Pentru afaceri poate fi diferența între a rămâne competitive, chiar a avea un avantaj, și a fi lovite de schimbări pentru care nu au fost pregătite.

Companiile au nevoie să știe ce le așteaptă, atât în planul general, al transformărilor care se petrec în economie, cât și din perspectiva impactului asupra sectorului lor.

Livrabile: Prezentări, analize scrise, cursuri în 4 părți pentru top și middle management.

  • Rusia, Ucraina și impactul economic al războiului

Războiul din Ucraina are și va avea efecte economice importante asupra companiilor. De asemenea, e important pentru România din mai multe puncte de vedere: Strategic, de securitate, umanitar.

  • Comunicare eficientă cu mass-media

Comunicarea cu presa este unul dintre cele mai importante elemente pentru o organizație. Cursul își propune să îi ajute să comunice eficient și eficace pe cei care vor să creeze ori mențină o imagine bună a unei organizații sau să iasă cu bine din crizele de imagine.

  • Manipulare în masă și fake news

Propaganda, dezinformare, fake news. O singură informație falsă poate aduce pierderi de milioane. Un întreg ecosistem care aduce pierderi companiilor, iar trendul în această direcție este negativ, cu tot mai multe pericole care pot apărea mult mai ușor.

Distribuie pe: