ThisPropaganda
Comunicare / Relații Publice

Comunicare / Relații Publice

Pentru a ști dacă strategia ta de comunicare este potrivită e nevoie de răspunsul la câteva întrebări:

 1. Mesajele tale ajung la oamenii la care vrei să ajungă, în modul în care vrei?
 2. Ai o poveste coerentă, clară și inspirațională despre brandul tău?
 3. Ajung povestea și mesajele tale în presă? Iar prin asta ne referim la presa ”adevărată”.
 4. Au mesajele tale impact pe rețelele de socializare?
 5. Ești pregătit pentru a face față unei crize de imagine?

Putem ajuta.

Credem în puterea mesajelor. A imaginilor, vorbelor și cuvântului scris. Și credem în puterea acțiunilor.

Credem în comunicare adevărată, care schimbă lucrurile, nu oferă artificii și fraze bombastice. Credem în lucruri care sună uman și sunt făcute pentru umani. În narațiuni bine livrate, în ”vaci mov” și ”cârlige” care fac mesajul tău să prindă. În situații gestionate bine.

Servicii pe care le oferim:

Comunicare pentru start-upuri și companii mici

PR & Comunicare pentru corporații / companii mari

Personal Branding

Gestionarea crizelor de imagine

Comunicare pentru startupuri și companii mici

Știm să amplificăm vocea start-upurilor. Companiile mici / aflate la început au nevoie să-ți definească bine direcțiile de comunicare și să ajungă rapid la publicul-țintă.

Serviciile Noastre Principale:

 1. Comunicare strategică: Ajutăm la definirea mesajelor-cheie și dezvoltarea unui plan de comunicare care să sporească conștientizarea și relevanța dumneavoastră pe piață. Modul în care arăți CINE EȘTI și CE OFERI DIFERIT de la început este esențial pentru succes.
 2. Relații Media: Un start-up care vrea să se facă cunoscut bine și în toate modurile potrivite trebuie SĂ ȘTIE să ajungă în presă. Facem legături solide cu jurnaliștii și mass-media pentru a obține expunere maximă în spațiul media, creăm strategii media și folosim ”cârlige” pentru a face povestea ta interesantă.
 3. Social Media Management: Trăim în era social media și orice brand trebuie să se prezinte bine într-un spațiu deja suprasaturat. Dar putem ajuta. Gestionăm și optimizăm prezența dumneavoastră pe rețelele sociale pentru a vă conecta cu publicul dvs. în mod autentic.
 4. Personal Branding: Dezvoltăm și promovăm brandul personal al fondatorilor și liderilor pentru a construi încredere și autoritate în industrie.
 5. Gestionarea Crizelor: Suntem aici să vă sprijinim în gestionarea situațiilor de criză pentru a minimiza impactul negativ asupra reputației.

PR & Comunicare pentru corporații / companii mari

 1. Comunicare Strategică pentru Afaceri: Dezvoltăm strategii de comunicare care susțin obiectivele strategice ale companiei și vă ajută să comunicați clar și eficient cu publicurile-cheie, inclusiv angajați, investitori și clienți.
 2. Relații Publice și Media Management: Construim relații solide cu mass-media și influențatorii cheie pentru a obține expunere în presă și pentru a vă asigura că mesajele dvs. ajung la publicul țintă.
 3. Gestionarea Crizelor: Suntem pregătiți să vă sprijinim în situațiile de criză, gestionând și minimizând impactul negativ asupra reputației dumneavoastră și a companiei.
 4. Comunicare Corporate și Investitori: Dezvoltăm materiale și mesaje pentru investitori, rapoarte anuale și prezentări corporative care să consolideze încrederea în compania dvs.
 5. Managementul Rețelelor Sociale pentru Companii: Gestionăm prezența dvs. pe rețelele sociale pentru a vă ajuta să vă conectați cu publicul dvs. și să vă mențineți relevanța online.

Personal Branding

Ai deja un brand personal, fie că lucrezi la el sau nu. Și este unul dintre cele mai importante lucruri din ziua de azi pentru că, inevitabil, oamenii te vor judeca și vor interacționa cu tine prin prisma imaginii pe care ți-ai construit-o. Brandingul personal poate face diferența între reușită și succes.

Te vom ajuta să-ți identifici cele mai bune direcții de dezvoltare, să lucrezi la punctele slabe, să ai o strategie coerentă de creștere a brandului personal și să ai o prezență puternică în social media și în presă.

Gestionarea crizelor de imagine

O criză poate apărea în orice moment, mai ales în epoca asta a informației care se răspândește în câteva secunde și în lumea asta dominată de fake news.

Iar o asemenea criză îți poate ruina afacerea, poziția, imaginea și chiar relațiile personale. Poate crea mari dificultăți unei afaceri, unei organizații, unei persoane cu rol de răspundere. Unele dintre cele mai puternice branduri de pe întreaga planetă au fost distruse de crize de imagine pe care nu au știut să le prevină, să le gestioneze sau să le limiteze.

Cu ce te putem ajuta:

 • Prevenție. Este mult mai ușor să previi o criză decât să treci prin una. Așa că vom identifica punctele în care acestea ar putea apărea și te vom ajuta să fii pregătit pentru când apare nevoia.
 • Stoparea crizei. Odată criza izbucnită, te vom ajuta cu cea mai bună poziționare, cu direcțiile pe care trebuie să le urmezi pentru a-i face față, strategia pentru social media, relația cu presa și cu ceilalți stakeholderi.
 • Gestionarea efectelor. Miza principală pe care o ai după evenimente care au dăunat reputației este să-ți refaci credibilitatea și să asiguri pentru viitor.

Distribuie pe: